•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Sunny White® halve finalist ‘Glazen Tulp 2012’

De kopers van FloraHolland hebben in een eerste stemronde bepaald wie er in de halve finale voor de Glazen Tulp 2012 staan. In de categorie kamerplanten heeft de Sunny White® (Sunny Side Up collectie) inmiddels de halve finales bereikt. Half november zal bekend worden of deze frisse verschijning ook meedoet in de finaleronde. We houden u op de hoogte.

De kopers geven via deze stemming aan wat volgens hen de beste marktintroducties zijn. De beste marktintroductie kent drie verschillende categorieën: snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten. De noviteiten waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht, gaan door naar de halve finale. Deze vindt donderdag 17 november plaats. Na de twee stemrondes buigen een vakjury en een publieksjury zich tijdens de finaleronde over de overgebleven producten. Hieruit komen de uiteindelijke winnaars voort. De uitreiking van De Glazen Tulp 2012 vindt plaats in januari 2012.

Nieuws

IPM 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 

FlowerTrials 2017
 

Behind the scenes
 

IPM Essen 26-29 januari
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...