•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Even voorstellen...

Ik wil me graag even voorstellen: ik ben Dóra Szinay en kom uit de academische wereld waar ik genetica en plantenveredeling heb gestudeerd.

Waarom ik hier dan ben? Omdat ik heel graag mijn kennis in de praktijk van de plantenveredeling wil toepassen en de ervaringen van mijn nieuwe collega’s in dit veld te leren kennen.

De gelegenheid om als veredelaar bij de firma Koppe te komen bood me het genoegen om te werken bij een bedrijf waar iedereen een unieke en belangrijke rol heeft. Met name de goede atmosfeer van dit familiebedrijf is opvallend. En je creatief zijn om met maximale efficiëntie gebruik te maken van de beschikbare middelen.

Ik ben er trots op om samen met deze Begonia Specialisten onze deskundigheid samen te voegen om nieuw en creatief plantenmateriaal te kunnen maken.

Nieuws

IPM 2018 - dinsdag 16 januari 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 
Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst - maandag 11 december 2017
M. Koppe BV is volop in beweging en ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een pro-actieve Commercieel Medewerker Binnendienst voor 32-38 uur per week. lees meer ...
FlowerTrials 2017 - maandag 17 juli 2017
 
Behind the scenes - vrijdag 9 juni 2017
 
Aanstelling Commercieel Directeur M. Koppe BV - woensdag 22 februari 2017
Per 3 April 2017 treedt André Vreugdenhil in dienst bij M. Koppe BV als Commercieel Directeur. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de verkoop en productie van de Begonia stekken en zal op termijn taken en verantwoordelijkheden van de algemeen directeur over gaan nemen. Met de benoeming van André Vreugdenhil haalt Koppe iemand in huis met internationale ervaring in de veredeling en vermeerdering van sierteelt gewassen. lees meer ...
IPM Essen 26-29 januari - woensdag 13 januari 2016
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 
FlowerTrials 2015 - maandag 13 mei 2013
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...