•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Koppe present op IPM Essen 24 – 27 Januari 2012

In 2012 zal Koppe zich wederom presenteren op de Internationale Pflanzenmesse (IPM). Deze beurs die gehouden wordt van 24 tot 27 Januari 2012 in Messe Essen, Duitsland is een hoogstaande beurs in tuinbouwland.

Na uw bezoek bent u ongetwijfeld weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, beste noviteiten en uiteraard nieuwe kansen voor uw bedrijf. Tevens is dit een goede gelegenheid om bij te praten met een groot aantal van uw relaties.

Wij ontmoeten u graag op onze stand in hal 1, stand 1 C15. Hier tonen we u uiteraard onze noviteiten. Als u iemand graag persoonlijk wilt spreken op een bepaald dag en tijdstip, dan raad ik u aan even van te voren samen een tijd te prikken.

Graag tot ziens in Essen en alvast een prettige reis en beursbezoek!

Nieuws

IPM 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 

FlowerTrials 2017
 

Behind the scenes
 

IPM Essen 26-29 januari
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...