•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Promotiecampagne voor komkommers

Klik op de afbeelding voor een vergrotingMarcel Vos uit Putten is een promotiecampagne begonnen voor komkommers. Hij heeft in eigen beheer postzegels gemaakt en die zijn te koop.

De problemen van de groentetelers door de EHEC-bacterie hebben Vos niet koud gelaten. Hij werkt bij een begoniavermeerderingsbedrijf in Ermelo en voelt zich als collega-tuinder betrokken bij de getroffen komkommertelers.

De problemen van de groentetelers door de EHEC-bacterie hebben Vos niet koud gelaten. Hij werkt bij een begoniavermeerderingsbedrijf in Ermelo en voelt zich als collega-tuinder betrokken bij de getroffen komkommertelers.

Bij TNT kan iedereen zegels laten maken van een eigen ontwerp. Vos heeft dit geregeld gedaan en wilde dit middel inzetten voor de komkommers. 'Aandacht voor het onderwerp, daar gaat het mij om. We moeten snel weer aan onze groentes.'

Betekenis
De postzegel heeft hij zelf ontworpen. Op de zegel staat 'Niets is zo fris als komkommer is'. 'Het heeft nu een dubbele betekenis,' zegt Vos. 'Fris is de komkommer van zichzelf, maar ook fris in de betekenis dat er niets mis is met de komkommer.'

De postzegels zijn te koop via e-mail: voskeman@hotmail.com. Ook biedt Vos de zegels aan op Marktplaats. Hij vraagt 65 cent voor een zegel, 'de kostprijs'. De zegels zijn gewoon bruikbaar op stukken tot 20 gram, maar wel iets duurder dan het gebruikelijke tarief van 46 cent. Bij grote vraag laat Vos meer zegels maken, waarbij de prijs ook omlaag gaat.

Nieuws

IPM 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 

FlowerTrials 2017
 

Behind the scenes
 

IPM Essen 26-29 januari
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...