•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

African Jungle® wint Interpolis Quality Cup 2008

Tijdens de Horti Fair in Amsterdam RAI heeft het ras African Jungle® de felbegeerde Interpolis Quality Cup gewonnen. Naast de African Jungle® had ook de Borias® een nominatie ontvangen met een score van 9.7 punten. In totaal bestond het aantal nominaties voor de Quality Cup uit twaalf.

Koppe heeft een goede indruk achter gelaten door met een tiental bloeiende Begonia’s hoge jury beoordelingen te ontvangen.

De uiteindelijke winnaar is het ras “African Jungle®” van de Beleaf collectie. Deze bladbegonia is bijzonder door de bladtekening in felle tinten. Door selectie en veredeling is er een trendy plant ontstaan, passend in elk interieur. “Goed voor teler, handel en consument”, aldus Gerard de Wagt van VKC.

De bladbegonia ontving maar liefst 9,70 punten van de VKC-jury. Deze score werd beloond met de Interpolis Quality Cup, welke tijdens de Hortifair werd uitgereikt.

Interpolis Cup 2008

Nieuws

IPM 2018 - dinsdag 16 januari 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 
FlowerTrials 2017 - maandag 17 juli 2017
 
Behind the scenes - vrijdag 9 juni 2017
 
IPM Essen 26-29 januari - woensdag 13 januari 2016
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 
FlowerTrials 2015 - maandag 13 mei 2013
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...