•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Koppe wint de glazen tulp met de Sunny White

In Hotels van Oranje in Noordwijk zijn donderdagavond 19 januari de winnaars van de Glazen Tulp 2012 bekendgemaakt. FloraHolland stelt deze award jaarlijks beschikbaar voor de meest geslaagde marktintroductie in de categorieën snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en verkoopconcepten.

In de categorie Kamerplanten won de Sunny White (Sunny Side Up) van veredelaar Koppe de eerste prijs. Deze plant werd aangevoerd door Pligt Professionals uit Heinenoord en J. & P. ten Have uit Maasland. Jurylid Rob Verlinden vindt dat je je zeker niet hoeft te schamen als je plant Begonia heet. "Het is zeker geen 'ouwetutten' plant. Nostalgisch, retro en heel modern", vindt hij. Tevens merkt de jury op dat het echt vernieuwend is en dat de Begonia met zulke planten weer helemaal terug gaat komen.

Koppe als veredelaar en de kwekers zijn zeer vereerd deze 1e prijs te mogen ontvangen. ‘Na jaren van hard werken aan nieuwe soorten Begonia’s is dit toch wel een bekroning van onze inspanningen’. Op zaterdag 11 februari 2012 zal tussen 17.00 en 18.00 het programma ‘Robs grote tuinverbouwing’ uitgezonden worden met daarin aandacht voor de glazen tulp.

Alvast een voorproefje van de uitreiking vindt u via onderstaande link.

http://www.youtube.com/watch?v=vidPjcuFB6M

Nieuws

IPM 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 

FlowerTrials 2017
 

Behind the scenes
 

IPM Essen 26-29 januari
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...