•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

HortiFair 2006 - Borias wint Interpolis Quality Cup

Op de HortiFair 2006 in Amsterdam RAI heeft de BoriasÒ van mKoppe bv de Interpolis Quality Cup gewonnen in de categorie 'Bloeiend'. Onze inzending kreeg 9,7 punten. De tweede plaats was ook voor een BoriasÒ: de inzending van J&P ten Have uit Maasland kreeg 9,6 punten.

Tijdens de HortiFair wordt de Quality Cup van hoofdsponsor Interpolis uitgereikt aan de beste deelnemer in The House of Quality. The House of Quality is de nieuwe naam van de vertrouwde HortiFair Kwekers Kwaliteits Competitie of VKC Keuring.

In de top vijf van de categorie 'Bloeiend' staan nu vier Begonia-variëteiten, waarvan drie werden ingezonden door Koppe. Naast de BoriasÒ op nummer één horen ook de BaladinÒ en de Binos Soft PinkÒ bij de beste vijf. Al deze rassen maken deel uit van de Barkos-collectie.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Nieuws

IPM 2018 - dinsdag 16 januari 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 
FlowerTrials 2017 - maandag 17 juli 2017
 
Behind the scenes - vrijdag 9 juni 2017
 
IPM Essen 26-29 januari - woensdag 13 januari 2016
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 
FlowerTrials 2015 - maandag 13 mei 2013
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...